Välkommen till Leif's Allbilsservice

Vi servar och reparerar de flesta bilar.Har arbetat med MB sedan mitten av 80- talet. Vi utför även renoveringar av gamla bilar. Nu även AC-service.

Är en modern bilverkstad, är nu tillbaka till Mekonomen och är MekoPartner och har diagnosutrustning för nollställning av servicelampor och avläsning av felkoder samt felsökning av elektronik, passande de flesta bilmärken och modeller.

Vi säljer däck och fälgar, Ferrita avgassystem, beg bilar även förmedling av bilar, finansiering i samarbete med Wasa Kredit. Och kan nu erbjuda MB Originalreservdelar. Omega produkter, Castrol motorolja, Ok Q8 motorolja.

Parrot handsfree Bluetooth för bilar och MC.

VOOL extraljusramper och frontbågar i rostfritt.

Det går bra att boka arbeten och service på TIDSBESTÄLLNING, räkna med ca 2 veckors bokning.

ANSÖK OCH UTNYTTJA MEKOPARTNERKORT, DELA UPP BETALNINGEN PÅ 4 MÅN UTAN AVGIFTER.
NU BJUDER VI PÅ EN ASSISTFÖRSÄKRING VID UTFÖRANDE AV EN ORIGINALSERVICE ( VÄRDE 750 KR)!! Öppettider. Mån-tors 07,30-17,00 Fred 07,30-12,00.  NU BOKAR JAG SISTA VECKAN EFTER 25 ÅR SÅ KÄNNS DET LITE MÄRKLIGT MEN SAMTIDIGT SÅ SKA DET BLI SKÖNT ATT VARA LITE LEDIG, HAR INTE HAFT 4 VECKORS SEMESTER PÅ 25 ÅR, OCH JAG BEHÖVER INTE GÅ UPP KL 6 VARJE DAG, OCH VARA HÄR FRÅN KL7-19, SÅ ETT STORT TACK TILL ALLA KUNDER SOM JAG HAR HAFT OCH SOM HAR GORT DET MÖJLIGT FÖR MIG ATT DRIVA VERKSTAN SÅ LÄNGE. DET ÄR NI JAG KOMMER ATT SAKNA MEST. TACK SÅ MYCKET. MVH Leif Pedersen

Jag kommer att avsluta min verksamhet här den sista Augusti, så då kommer även hemsidan att avslutas, kommer bara att finnas på Facebook och på min mobil 070-2167691.

Kommer att börja med renoveringar av gamla bilar ( veteranbilar ) alltså ingen vanlig service och reparationer.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Öppettider
Måndag - Fredag
07:30 - 17:00
(Andra tider efter överenskommelse)

Telefon: 0157-145 50

Adress: Fabriksgatan 2, 542 33 Flen

Nu kan ni kolla och gilla våran Facebooksida.